Időpont egyeztető roadshow

Gyakoroltatás

0.5 nap / (alkalom)

A Hideghívás tréning után pár nappal közvetlen.

Kezdés: 08.30-kor. Várható befejezés: 12.00

A program menete: 

Az értékesítők kezdetben gyakorolnak egymással egy meghatározott tematika szerint, játékos formában egymásnak fognak kifogásokat mondani, (amiket előzetesen a tréningen összeszedtünk, és egyesével kidolgoztunk) Ezt addig csináltatom velük, amíg elmúlik a kezdeti lámpaláz és kezdeti zavartság. Amikor látom, hogy bele melegedtek és meg vannak a kezdeti sikerélmények (fejből mondják és pontosan) akkor elkezdünk élesben telefonálni. A telefonálást moderálom és pörgetem, javítok mindenkit, adom a visszajelzéseket, lelkesítek mindenkit. Fontos célja a napnak, hogy hitet kell, kapjanak azok is, akik éppen nem rendelkeznek kellő hittel, hogy képesek a hideghívást fegyelmezetten és jól csinálni. Elérem azt, hogy kifogás kezelést megtanulják és meg legyen a kellő magabiztosságuk!

A telefonálások alkalmával 100% hogy időpontokat fogunk egyeztetni és lesz kijutás, ezért azonnali eredményeket fognak látni, már az első alkalom után. Ezért garanciát vállalok!

Ezt legalább három alkalommal megteszem, csapatonként, ha van lehetőség! Úgy garantálom, hogy egy hónap múlva, 30%-40% meg fog nőni a tárgyalások száma azoknál az értékesítőknél, akik végig részt vesznek a programon.

Amit el kell érnem, hogy:

  • ezeknél az alkalmaknál, lehetőleg minél többen ott legyenek a tréning résztvevői közül
  • az irodavezető, legyen ott és nézze végig azt, amit csinálok, mert folytatnia kell majd a munkámat
  • a részvevők elvárásokkal és címekkel érkezzenek minden alkalommal
  • résztvevők megérték és tapasztalják, miért jobb így kisebb csoportban telefonálni együtt, szervezetten és rendszeresen.