A kifogás kezelés tudása jelenti a magabiztosságodat.

Bebizonyítom!

Annak aki egy ideje már értékesít, nagyon fontos hogy minél több használható kulcsmondatot tanuljon, a kifogásokra adható azonnali válaszokat, amit a saját területén azonnal használni tud.

Ezek a mondatok, módszerek, technikák azok, amik miatt magabiztosságod lesz, mert fel vagy készülve az elutasításra, a megállításra és annak változataira!

A kifogáskezelés tudása és az értékesítő magabiztossága kéz a kézben jár!
Az értékesítés folyamata alatt, három helyen kaphatsz biztosan kifogásokat!

Amikor időpontot egyeztetsz:

Például miket hallhatsz: nem köszönöm – nem érdekel – nem bízom a tanácsadókban – nem bízom az ingatlanosokban – csalódtam – nem aktuális – van nekem – el tudom és adni – nincs időm – nincs pénzem – ne hívjon többet – maga is csak rám akar sózni valamit – küldjön emailt – mondja el telefonon ..stb

Ismerős?

Ezen kívül kaphatsz kifogásokat a záráskor is!

Pl: Nekünk ez drága – gondolkodom rajta – megbeszélem a feleségemmel – megbeszélem az üzlettársammal – át kell gondolnom – még körbe nézünk és szólok – leülök más irodákkal és értesítjük – más termékben jobban hiszek – nem fontos azonnal megkötnöm, majd jelenkezünk – küldjön ajánlatot és arra reagálok …és még sorolhatnám..

És persze jönnek még kifogások az ajánlatkérésnél is…

Pl: – nem jut eszembe senki – nincs olyan ismerősöm akit ez érdekelhet – ha adok számot ne mondja hogy tőlem van – nem szeretnék adni ajánlást – ..stb

Ezekre és még nagyon sok kifogásra kidolgoztuk a megoldást!

Gyere el erre a tréningre és hozd el az összes kifogást amit kapni szoktál! Hozd el és úgy fogsz haza menni, hogy mindegyiket tudni fogod kezelni méghozzá magabiztosan.
Kulcs mondatokat és gyakorlatban kipróbált válaszokat, kifogás kezelést is fogsz tanulni!

Azonnal tudod használni az időpont egyeztetésnél, a zárásnál, és az ajánlás kérésnél is.
Sőt megmutatom azt is hogy hogyan tudod kideríteni, hogy az a kifogás amit hallasz valódi vagy nem valós, mert van egy fontos szabály, csak a valós kifogást kezeljük, de ahhoz tudod kell mi a kifogáskezelés valódi célja!

Megtanulod a kifogás kezelés tematikáját! A legfontosabb tudás ha valaki jól akar kifogásokat kezelni!

Azt is megmutatom, hogyan old meg a nehéz helyzeteket amikor lefagysz és nem jut eszedbe semmi. Véletlen, páros gyakorlatokban edzünk ezekre a helyzetekre!

Én nem tartok agitálós motivációs tréninget és szakkönyvekből összeállított elméleti anyaggal sem foglak untatni, helyette az életből vett példákkal tűzdelt, általam kipróbált működő tudás fogok tudni megmutatni!
Ne késlekedj!

Érdekel a program?

Mikor és hol lesz, hány fő vehet részt a programban?

Időpont: 2018.03. 20 (szerda)
Kezdés: 09.00    várható befejezés: 18.00
Helyszín: Budapest Budapest, Bartók Béla út 152.
Részvételi díj: 15 000 Ft